La fotografia, sobretot en àmbit no professional es pot fer a partir de qualsevol mena de càmera. Des d’una càmera de joguina fins a una càmera digital, tot ens podrà servir per iniciar-nos en la fotografia. Es pot iniciar la labor a partir d’un mòbil, de fet, avui en dia és el més comú, però aquí us deixem més exemples.

Càmera obscura: aquesta de fet ni necessites cap dispositiu, només una capsa. Si voleu més informació de com fer-ne una aquí us deixem un enllaç:

Càmera instantània: n’hi ha de molts de tipus i marques, des de les més antigues fins a les més actuals. Aquestes poden tenir pantalla en el seu cos, o poder ser de la manera més tradicional

Càmera analògica: Aquesta càmera requereix un carret, per tant té unes certes limitacions com el nombre de fotografies que es poden fer, i que el paràmetre ISO és fixo en un carret.

Càmera digital: Aquesta és la més utilitzada en l’àmbit professional i existeixen moltes variacions. Es pot tirar fotos amb diferents formats com RAW o JPG. Tenim llibertat al moment de baratar els paràmatres com el balanç de blancs, la velocitat d’obturació, la ISO etc. Això ens permet tenir molts de resultats diferents.

I fins aquí els nostres exemples. Heu de tenir en compte que els resultats depenent de la càmera són molt canviants, però a més a més també es poden modificar amb objectius, però nosaltres no entrarem en aquest tema, ja que és molt extens.

Ara amb tota l’informació que us hem proporcionat, esteis habilitats a crear imatges increibles.